logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Anunt public

Anunt public

SC ENGIE ROMANIA SA print SC PETROSTAR SA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Executia unei statii de protectie catodica cu injectie de curent pentru retelele de distributie a gazelor naturale, din otel, SPC Gheorghe Constantinescu” amplasament in judetul Brailamun. Braila, strada Gheorghe Constantinescu C/C str. E. Vacarescu: proiectul propus nu necesita parcurgerea celorlalte etape ale procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata.

 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Braila, mun. Braila, B-dul Independentei nr. 16, Bloc B5, in zilele lucratoare intre orele 9:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari / Acordul de mediu / Drafturi acte reglementare.

 

Publicul interesat poate inainta comentariile/observatiile la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data 17.10.2017.

admin