logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

ANUNT PUBLIC

ANUNT PUBLIC

ENGIE ROMANIA S.A. prin S.C. PETROSTAR S.A., titular al proiectului: ,,Reabilitare instalatie de protectie catodica ”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Vrancea fara evaluarea impactului asupra mediului si fara evaluare adecvata, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul sus mentionat, propus a fi amplasat in Marasesti, str. Cuza Voda, jud.Vrancea.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Vrancea, str. Dinicu Golescu, nr. 2, in zilele de luni – joi intre orele 8,00 – 16,30 si in ziua de vineri intre orele 8,00 – 14,00 precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmvn.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 23.11.2018

admin